Laat de kwaliteit van jouw website beoordelen middels onze Website Scan

De kwaliteit van jouw website beoordelen

Hoe beoordeel je de kwaliteit van jouw website? Ten eerste is deze vraag is uitgebreider dan je in eerste instantie denkt. De kwaliteit van jouw website wordt onder andere bepaald door het design, de techniek, de gebruiksvriendelijkheid en ook de vindbaarheid. Daarnaast zal de kwaliteit ook bestaan uit specifieke behoeften die jij hebt en waaraan jouw website moet voldoen om het gewenste doel te bereiken en dus kwalitatief goed aan te sluiten op jouw onderneming.

Jouw website is meer dan een uithangbord

Ja, jouw website is vaak de eerste indruk die je maakt op een persoon. Maar is alleen een modern design en duidelijke informatie op de website voldoende? Het antwoord hierop is ‘nee’. De kwaliteit van jouw website bestaat uit veel meer elementen. Allereerst is de website  een verlenging van jouw onderneming. Dit betekent dat de website moet aansluiten op de activiteiten van jouw onderneming en ook op het marketing- en businessplan. Anders is de website een dure vorm van een visitekaartje.

Meer zekerheid over de kwaliteit door de Website Scan

 
Het is mogelijk dat je op dit moment twijfelt over de kwaliteit van jouw website. Sluit deze ten eerste wel aan op jouw activiteiten en doen bezoekers ten tweede op jouw website wel datgene dat je zou willen en dat je verwacht. Onder andere deze vragen beantwoorden we graag voor jou. Aan de hand van onze Website Scan maken we inzichtelijk op verschillende gebieden hoe jouw website aansluit op jouw beoogde doelen. Het rapport is dus geen standaard rapport. Wij verzorgen altijd maatwerk passend bij de specifieke situatie.

 

Wil je dat wij de kwaliteit van jouw website beoordelen?

Wij beoordelen samen met jou de kwaliteit van jouw website op een uitgebreide manier. Het beoogde doel is dat jouw website exact gaat aansluiten op jouw wensen en ideeën. Ben je benieuwd of we gezamenlijk een nuttige analyse van jouw website kunnen maken?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of laat hier je contactgegevens achter voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we de behoeften in kaart kunnen brengen.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over de Website Scan of wil je graag offerte op maat? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

2 + 14 =