Strategieweb Support

 Op meerdere fronten kunnen we met je meendenken en je bijstaan om de (online) en commerciële plannen te verwezenlijken. Hier vind je wat we onder andere voor jouw bedrijf op de verschillende gebieden kunnen betekenen.

Social media

Zit je met vragen op het gebied van social media? Stel deze dan gewoon! Welk platform moet ik inzetten om de gewenste doelgroep te bereiken? En hoe zet ik deze het meest effectief in? Maar denk bijvoorbeeld ook aan de vraag: hoe gebruik ik social media platforms en hoe richt ik deze goed in? Al deze vragen kan je aan ons stellen. Of je nou nog moet gaan starten met social media of hier al enige ervaring mee hebt, wij kunnen je op elk gewenst punt binnen dit traject helpen.

Online marketing

Online marketing is een verzamelnaam voor vele online disciplines op het gebied van marketing. Hierbinnen kunnen we ons richten op vindbaarheid, conversieoptimalisatie en bijvoorbeeld content marketing. Het verkrijgen van leads is één ding. Vervolgens moeten deze leads ook goed begeleid worden binnen je bedrijf. Het inzetten van online marketing kan zorgen voor meer bezoekers. Door juiste beslissingen te maken kunnen deze bezoekers leads worden en op den duur ook klanten. Over dit proces denken we graag met u mee.

Sales

Bovenstaande werkzaamheden verricht je met een bepaald doel. Dit doel kan zijn het genereren van meer leads. Meer leads wil echter niet meteen zeggen meer klanten. Leads omzetten in eenmalige of blijvende klanten is weer een vervolgstap hierop en een geheel eigen traject. Hoe zorg je er voor dat de leads die je genereert ook geconverteerd worden en hoe ga je hier als bedrijf mee om? Ook op dit gebied kunnen we ondersteuning bieden. Een helpende hand, een kritische buitenstaander of zelfs onderdeel van het salesteam.

11 + 8 =