Hoger in Google komen? Dat wil iedereen. Wij helpen jou hierin stappen te nemen!

 

Hoger in Google komen

Om hoger in Google te komen zijn er veel punten die goed geregeld moeten worden. Het is niet zomaar het toepassen van een aantal trucjes zodat je hoog in Google kan komen. Ja, natuurlijk, je kan er flink wat geld in steken en een Adwords campagne starten. Dan betaal je om bovenin te staan, maar is dat zinvol zonder een goede basis? Volgens ons niet. Hoger in Google komen start met een goede basis. Techniek, content, structuur, links, domeinnaam, social media en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Hoger in Google komen is een optelsom van diverse factoren. Hoe zorg je er nou anno 2018 voor dat jouw website beter gevonden wordt?

Content

Iedereen is bezig met het creëren van content, want je hebt content nodig om beter te scoren. Let er wel op dat dit gaat om unieke content, content die jouw (potentiële) klanten kan interesseren. Zomaar, ongestructureerd enorme hoeveelheden content toevoegen zal ook niet het gewenste resultaat opleveren.

Hoe staat mijn website er voor?

Hoger in Google komen is voor elke website eigenaar eigenlijk een must. Maar waar te beginnen? Er zijn zoveel factoren die invloed hierop hebben. Is de basis van mijn website goed en kan ik hiermee verder? Met dergelijke vraagstukken helpen wij graag. Hoger in Google komen is een middel om een bepaald doel te bereiken. Dit kan zijn werken aan de naamsbekendheid, leads of ook bijvoorbeeld meer conversie. Wij praten graag over het hele traject mee, Laten we eerlijk zijn, je kan er veel tijd en geld in steken om hoger in Google te komen, maar als daarmee je doel nog niet bereikt wordt, dan is het zonde van deze energie. Geheel vrijblijvend zullen we gezamenlijk een plan maken om het uiteindelijk doel te bereiken. 

En wat gebeurt er als ik hoger in Google sta?

“Ik wil beter gevonden worden”. Hiermee begint vaak een gesprek en hiermee ontstaat de eerste uitdaging. Vaak is het doel het verkrijgen van meer goede leads. Maar wat gebeurt er vervolgens met deze leads? Ook op dit traject denken we graag mee. We starten met de basis, we gaan zorgen voor een betere vindbaarheid, maar dit moet ook afgemaakt worden. Hoe ga je binnen het bedrijf om met leads? Hoe zorg ik dat deze leads omgezet worden en dat ik meer klanten krijg? Vaak is dit nog de grootste uitdaging. Dit gaat niet alleen meer over de online wereld, maar over de eigen bedrijfsidentiteit. Ook hier laten we je niet alleen mee worstelen. In het gehele traject denken we graag met je mee en zorgen we voor oplossingen. 

Neem contact met ons op

Wil je eens vrijblijvend in gesprek over de te bereiken doelen en te bewandelen paden? Dan kan dat natuurlijk! Laat je gegevens hiervoor achter of neem op een andere manier eens contact met ons op!

2 + 11 =