Online boekhouden eenvoudig gemaakt door Administratieweb

Snel | efficiënt | volledig online | veilig | betrouwbaar

Online boekhouden via eigen administratieomgeving

Wanneer je besluit om volledig over te gaan of te starten met online boekhouden via Administratieweb, dan krijg je een eigen administratieomgeving. Binnen deze omgeving heb je op ieder moment van de dag, waar je ook bent, realtime inzicht in jouw administratie.

Via de omgeving upload je eenvoudig inkoopfacturen en bonnen. Deze kan je ook naar jouw omgeving sturen via e-mail of inscannen met een handige app. Je gaat dus papierloos werken en hoeft bonnen en facturen niet langer te bewaren.

Veilig online samenwerken

Wij zullen de administratie verwerken. Mochten we vragen hebben over bijvoorbeeld inkopen, dan ontvang je deze vragen ook via de administrtieomgeving. Naast deze omgeving krijg je ook toegang tot een klantenportaal. Hier zullen we documenten delen zodat je altijd toegang hebt tot bijvoorbeeld de jaarrekeningen. Ook kan je via dit portaal zelf documenten uploaden en met ons delen. Zo gaat het delen van informatie altijd op een veilige manier en dus niet meer via e-mail of post. In deze tijd kan je gegevens gewoonweg niet meer delen op een onveilige manier.

Koppelingen, facturatie en betalingen

Het is dus mogelijk om online de eigen administratie te verwerken. De omgeving kent nog veel meer voordelen. Zo zijn er veel bankkoppelingen te maken, dit mag voor zichzelf spreken. Maar ook koppelingen met bijvoorbeeld PayPall, WooCommerce, Mijnwebwinkel, diverse CRM-applicaties, Google Drive en ga zo maar door. Deze koppelingen maken het leven een stuk eenvoudiger.

Ook is het mogelijk om de eigen facturatie via de omgeving te laten verlopen en betalingen klaar te zetten. Je hebt dus eigenlijk alles via één plek!

Ieder moment overstappen of starten

Een veelgehoorde vraag: wat is het beste moment om over te stappen? Het antwoord: ieder moment is het beste moment. Het is namelijk mogelijk om de historie van jouw huidige administratie te uploaden in het nieuwe systeem. Vanaf dat moment ga je volledig online boekhouden. Je hoeft dus niet eerst een lopend kwartaal of jaar af te ronden.

Starters kunnen vanzelfsprekend ieder moment starten. Er is nog geen historie en je gaat direct je cijfers online en gestructureerd bijhouden. Door het realtime inzicht, heb je vanaf dag 1 inzicht in de cijfers van jouw nieuwe onderneming!

Geen onbelangrijk aspect: de kosten.

Door slimmer en meer geautomatiseerd te werken, worden ook de kosten voor het verrichten van de financiële administratie lager gehouden. Hier kan het traditionele administratiekantoor niet tegen op! Wil je meer weten? Laat dan even een berichtje achter en dan nemen we contact op!

9 + 9 =